Calendario

Diciembre. 2018
LunMarMierJueVierSabDom
 << < > >>
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitante: 1

rss Sindicación

Hoe Kun Je Pijnloos Ontharen?

laser haar verwijdering

Ontharing wordt gedefinieerd als het verwijderen van ongewenst haar op bepaalde lichaamsdelen, zoals armen,schouder,benen,borst,lies en rug. Maar hoe kan dit pijnloos gebeuren?Welke methode kies je om te ontharen?Als je je scheert wordt alleen het zichtbare gedeelte van het haar verwijderd. Bij epileren wordt ook de haarwortel verwijderd en bij depileren wordt de haarwortel met rust gelaten. Door de verstoring van de haarwortel kan dit een tijdelijk of permanent resultaat hebben. In geval van oppervlakkig ontharen,blijft de haarwortel intact waardoor ontharen het haar weer terug groeit. Daarom heeft deze behandeling geen permanent resultaat en moet er opnieuw worden onthaard. In principe kan elk deel van het lichaam worden onthaard. Je kunt daarvoor een depilator, een epilator of een scheermesje in combinatie met een ontharingscrème gebruiken.

De redenen om te ontharen zijn verschillend van aard. Terwijl in sommige landen scheren een teken is van zuiverheid, staat in onze westerse cultuur de esthetiek op de voorgrond. Ontharing wordt vaak gedaan als onderdeel van schoonheidsverzorging.Welke lichaamsdelen kan je ontharen ?Meest voorkomend zijn de oksels,de benen en het hoofd. Echter,armen,borst,neus,oren en de intieme zones kunnen ook worden onthaard. Zwemmers,atleten,bodybuilders en fietsers laten deze gebieden meestal ontharen.Wegens meische redenen is ontharen meestal niet nodig. Haar heeft zelfs een beschermde functie voor het lichaam. Ze vangen kleine deeltjes op en voorkomen dat die door het lichaam worden opgenomen. Alleen maar bij een operatie of een chirurgische ingreep kan het mogelijk zijn om te ontharenHoe kan je ontharen?Ontharen kan thuis worden gedaan of in een schoonheidssalon. De meest voorkomende methode van ontharen is scheren. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen nat scheren en droog scheren met een elektrisch apparaat.Als men nat scheert wordt er een bepaalde hoeveelheid ontharingscréme of scheerschuim op het lichaam aangebracht. Vervolgens gebruikt je een scheermesje.

Een andere mogelijkheid is het gebruik van een chemische ontharingscrème. Deze créme bevat bepaalde stoffen, Een van deze speciale stoffen breekt de eiwitten af in het haar, Waardoor het haar dat aan de oppervlakte van het lichaam zit wordt afgebroken. Hierbij blijft de haarwortel intact Deze werkwijzen kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd en zijn meestal pijnloos.

Als alternatief kun je epileren met een epilator, waarbij je voor een langere tijd of permanenet van de ongewenste haren af komt. Echter is deze methode niet helemaal pijnloos.
23:13:28 . 08 Avr 2014
Admin · 183 vistas · Escribir un comentario

Vínculo permanente hacia el artículo completo

http://cedars410.hazblog.com/Primer-blog-b1/Hoe-Kun-Je-Pijnloos-Ontharen-b1-p7.htm

Comentarios

Este artículo no tiene Comentario por el momento .....


Escribir un comentario

Estatuto de los nuevos comentarios: Publicado

Se mostrará tu URL


Por favor introduce el código contenido en las imágenes.


Texto del comentario

Opciones
   (Salvar el nombre, el mail y la URL en los cookies)