Calendario

Febrero. 2014
LunMarMierJueVierSabDom
 << <Avr 2018> >>
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitante: 1

rss Sindicación

Anuncio de los artículos posteados en: Marzo 2014

Een Rustgevende MassageMasseren is een van de meest populaire spa-behandelingen. Daarom wordt het in verschillende vormen aangeboden.Massages hebben talrijke positieve effecten. Ze ontspannen de spieren,verlichten pijn,verzachten littekens en verklevingen,verbeteren wondgenezing. Maar de psychisch profiteer je het meest van een massagekuur, omdat het de stress in het alledaagse leven helpt te verminderen.Welke soorten massages zijn er?

Een van de bekendste vormen van massage is onder andere de klassieke massage, zoals Zweedse massage, de borstelmassage, Hot Stone massage, lymfedrainage, olie massage, Thaise massage en sportmassage. Maar er zijn nog veel meer massagevormen die bijdragen aan het welzijn, zoals deDeep Tissue massage, Marma Massage, de Qi massage, vier handenmassage en elektrische massage.Wat Is nu juist een elektrische massage?

Bij een elektrische massage verstaan we een massage met behulp van elektrische apparatuur, zoals massage stoelen, massage banken of apparaten om je voeten te masseren. Het massage-effect word gemaakt door trliingen en druk van het apparaat. Net als de traditionele elektrische massage stimulators, helpt het de spierspanning verlichten en de bloedsomloop te stimuleren.Wat biedt een massage stoel?

Een massagestoel biedt afhankelijk van de kwaliteit en functies,diverse massages. Met de afstandsbediening kunnen diverse massage op verschillende niveaus worden geconfigureerd. Massagestoelen zijn vaak te vinden in wachtruimtes of hotels, bijvoorbeeld op de luchthaven. Hier worden ze voorzien van een muntgleuf, en kunnen worden gebruikt voor een klein bedrag. In tegenstelling tot de traditionele massage is voor deze massage geen persoon nodig die masseert. Het is de stoel die de gebruiker masseert. De rugleuning en de zitting van de massagestoel zijn zo gemonteerd, dat het kan bewegen. Tijdens de werking van het apparaat bewegen deze elementen naar voren en oefenen een langzame aangename druk uit. Een massage van de probleemgebieden is hierbij niet mogelijk, maar de rug en de heupen worden helemaal gestimuleerd en er ontstaat een betere doorbloeding waardoor men ontspant. Na een lange dag in de auto of op kantoor kan een sessie in de massagestoel heel aangenaam zijn.

Inmiddels zijn er autofabrikanten die in hun voertuigen speciale autostoelen aanbieden met massagefunctie.Wat zijn de voor- en nadelen?

Een vervanging voor een echte masseur zijn ze helaas niet. Ze hebben het nadeel dat ze niet individueel en doelgericht werken. Daardoor worden specifieke probleemgebieden vaak niet goed behandeld. Maar goede apparatuur met voldoende kwaliteit zijn al heel goed in staat om ontspanning te bieden. Wie gebruik maakt van elektrische massage, Zou zeker met een paar dingen rekening moeten houden. Zo is het al veel beter om massage pads op massage het lichaam aan te brengen, wanneer het volledig droog is, omdat menselijk vocht het gewenste effect beïnvloed. Lijdt men aan gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, allergieën of huidziekten, is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen voor het gebruik.

Het is niet toegestaan om elektrische stimulators toe te passen bij koorts, hartproblemen of tijdens de zwangerschap.
10 Mar 2014
Admin · 120 vistas · Escribir un comentario